Website

Heb jij nog geen website voor je bedrijf?

Het komt nog steeds heel vaak voor dat bedrijven geen eigen website hebben. Dit is anno 2022 echt een kans die je laat liggen. 98% vaak de mensen begint hun zoektocht online, wel zo fijn als je daar dan goed vindbaar bent. Maar hoe zorg je dat je website goed gevonden wordt en hoe spreek je de juiste doelgroep aan? Iets waar je zelf waarschijnlijk weinig van weet en dus de hulp van specialisten bij nodig hebt. In dit blog een aantal tips voor je!

 

Website laten maken

 

Een website laten maken is vaak veel werk waar heel veel losse onderdelen bij komen kijken. Denk hierbij aan het design van de website, een logo ontwikkelen, foto’s enz. Je kun ervoor kiezen om dit te doen bij allemaal verschillende partijen. Echter als ondernemer ben je al druk genoeg en is het een stuk makkelijker om dit bij één bedrijf te doen. Op deze manier heb je één aanspreekpunt die het gehele onderhoud van de site doet. korte lijntjes waardoor je productiever te werk gaat, tijd is geld. Reclame bureau Enschede is een goed voorbeeld van zon bedrijf. Zij kunnen je geheel ontzien in het ontwerp en design van je website. 

 

Lokale vindbaarheid vergroten

Lokale vindbaarheid is nog nooit zo belangrijk geweest. Met 98% van mensen die hun zoektocht online begint (vaak op een zoekmachine als Google) wil je online goed vindbaar zijn. Door SEO, SEA en verschillende landingspagina’s kun je zorgen dat je meer bezoekers krijgt. Je uiteindelijke doel is om de bezoekers te laten doen dat wat jij graag wil, converteren. Een specialist die je helpt bij lokale online marketing is hierbij aan te raden. Zij kunnen je helpen bij verschillende onderdelen om je online vindbaarheid te vergroten. Je moet hierbij denken aan: online adverteren, linkbuilding, lokale zoekmachine optimalisatie, social media, content marketing en Google mijn bedrijf. Hierbij is het aan te raden om Google mijn bedrijf zo snel mogelijk te laten inrichten. Dit zet namelijk letterlijk je bedrijf op de kaart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *