Uncategorized

Big shopper: Geef de klanten iets extra’s 

Ben je aan het kijken naar een nieuwe big shopper om aan te bieden aan klanten? Dan kom je er al snel achter dat je een groot aantal keuzemogelijkheden tot jouw beschikking hebt. Deze tas komt immers in een groot aantal varianten en je kunt hem op een dusdanige manier aanpassen dat deze altijd bij jouw bedrijf past. Ook kom je meerdere professionals tegen waar je de shopper aan kunt schaffen. Een van de verkooppunten is UTS Bags. Maar waar moet je allemaal aan denken als je een aankoop wilt doen? Onderstaande informatie legt het uit.

 

De afmetingen van de big shopper

Een big shopper komt in meerdere afmetingen. Voor het kiezen van een goede afmeting kijk je onder andere naar de producten die erin moeten. Bij evenementen kun je hem bijvoorbeeld in het groot en in het klein meegeven, terwijl je bij een winkel weer vaker voor de grote varianten gaat om de klanten iets extra’s te bieden. Kijk daarom altijd naar de verschillende opties en naar wat jij aanbiedt aan de klanten, zodat je de grootte er goed op aan past en de beste oplossing voor jouw bedrijf in handen hebt.

 

Meerdere materialen voor jouw tassen

Het is ook goed om naar de materialen van de big shopper te kijken. De meest voorkomende materialen zijn plastic of synthetisch, maar je kunt ook voor natuurlijke materialen kijken. Hiervoor kijk je onder andere naar waar jouw bedrijf voor staat. Als je veel aan duurzaamheid doet, is een tas van de natuurlijke materialen een betere keuze. Ieder materiaal zal weer eigen voordelen opleveren. Een goede afweging op dit gebied kan ervoor zorgen dat je altijd het beste hebt en je de speerpunten van jouw bedrijf door kunt voeren in de tassen die je aanbiedt.

 

Kleuren, prints en opdrukken bekijken

De kleuren van de big shopper zijn een andere factor waar je naar moet kijken. Je kunt hiervoor naar een van de standaardkleuren kijken, maar ook een kleur aanvragen die volledig bij jouw bedrijf past. Zo kun je ook altijd naar de extra bedrukkingen kijken. De naam of het logo van jouw bedrijf behoren ook tot de mogelijkheden en je kunt daarbij ook voor andere prints kijken. Zo kun je de huisstijl van jouw bedrijf doorvoeren op de big shoppers en weten jouw klanten waar de tassen vandaan komen. Deze opties kun je altijd bespreken met de professional van Uts-bags.nl.

 

Ga voor de beste keuze

Door alle opties zo goed mogelijk te bekijken, heb je altijd een big shopper die je aan kunt bieden aan klanten en waar je zelf ook tevreden mee bent. De verschillende mogelijkheden kun je altijd met elkaar vergelijken. Zodat je op basis van specificaties een goede keuze kunt maken en er jarenlang van kunt genieten. De klanten kopen op deze manier niet alleen de producten van jouw bedrijf, maar ook de tassen met jouw logo. Tegelijkertijd heb je voldoende in handen om tijdens een evenement uit te kunnen delen voor extra promotie van het bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *